Odaberite stan za sebe!

od 44m2 do 69m2, ali i više!

Atraktivna lokacija

Visoki standard gradnje, luksuzno opremljeni stanovi

Iskoristite pogodnosti pretprodaje

i rezervišite stan na vrijeme!

Izdajemo poslovne prostore u prizemlju našeg objekta. Za sve informacije...

kontaktirajte nas
Service Icon

Mostar SPO 235

Real Estate International d.o.o. Mostar je započeo gradnju „Mostar SPO 235“. Moderan szambeno-poslovni objekat na atraktivnoj lokaciji u Mostaru na adresi Maršala Tita 235.

Service Icon

Savršen odabir materijala

Visoki standard gradnje, luksuzno opremljeni stanovi, atraktivna lokacija... Odaberite ili osmislite Vaš stan iz snova – od 44m2 do 69m2, ali i više! Iskoristite pogodnosti pretprodaje i rezervišite stan na vrijeme!

Service Icon

Odaberite stan za sebe

SPO se nalazi u neposrednoj bilizini centra grada, u naselju punom zelenila i potrebne infrastrukture za moderan način stanovanja i poslovanja.

SPO 235 predstavljen slikama

Nekretnine u luksuznoj zgradi u atraktivnom dijelu grada na vrijeme i ostvarite brojne pogodnosti. Iskoristite pogodnosti pretprodaje i rezervišite stan na vrijeme! Slike enterijera su informativnog karaktera i predstavljaju pokazni primjer.

Mostar SPO 235

"Mostar SPO 235" je nova era stanovanja u kojoj vas očekuje komfor, kvalitet i sigurnost.
Za više informacija pozovite: +387 (0)61 010 132

Pretprodaja stanova

Pretprodaja stanova i poslovnih prostora u „SPO 235“ kreće od 22.03.2021. Dođite do svoje nekretnine u luksuznoj zgradi u atraktivnom dijelu grada na vrijeme i ostvarite brojne pogodnosti. Planirani početak radova je 01.05.2021. godine a završetak je predviđen u roku od 24 mjeseca.

Prilika za Vaše poslovanje

SPO 235 može postati odlična lokacija i za vaše poslovanje. U sklopu objekta planirani su poslovni prostori, idealni za sve vrste poslovanja. Dogovorite rentu i poslujte u modernom i reprezentativnom ambijentu na atraktivnoj lokaciji.

Kvalitetna gradnja

Projekt „SPO 235“ će imati: podzemnu garažu u sklopu zgrade, video nadzor garaže i partera, klima uređaje i konvektore, otvore renomiranih proizvođača napravljene i ugrađene po najvišim standardima struke, zvučnu i termo fasadu visoke kvalitete, pločice i sanitariju odabranih svjetskih brandova, itd...

Doživite ovaj urbani ambijent

Površine stanova su u rasponu od 44m2 do 69m2 dok je izgradnja većih stanova moguća u skladu sa željama kupaca. Svi oni koji se odluče da novi SPO 235 bude njihov novi dom ili mjesto poslovanja kroz jedan od poslovnih prostora, otkrit će da će ući u „investiciju koja se isplati!“