• slider
  • slider
  • slider
  • slider

Real Estate International d.o.o. Mostar je započeo gradnju „Mostar River SPO“. Moderni stanovi na atraktivnoj lokaciji u Mostaru / Trg Ivan Krndelja br.36 (Carina). Neposredna blizina svih objekata značajnih za urban život, a istovremeno uz prelijep pogled na rijeku Neretvu, čine ovaj objekat savršenim mjestom za savremeni urbani život.

Klima uređaji u svim sobama u svim stambenim jedinicama; podna grijanja u kupaonicama i kuhinjama; otvori od renomiranih proizvođača napravljeni i ugrađeni po najvećim normama; zvučna i termo fasada visokog standarda; fasada sa stiroporom od 10cm te videofoni u svim jedinicama, instalacije za SMART home, podzemna garaža u sklopu SPO; video nadzor garaže i partera zgrade, sve to i mnogo više čine ovaj objekat „investicijom koja se isplati“!

Dimenzije stanova:
- 52,50m2 - 55,00m2
- 67,50m2 - 72,00m2
- veći stanovi u skladu sa željama kupaca
Završetak radova: drugi kvartal 2019.godine. Prodaje & rezervacije: od 25.01.2018.godine.
Svim kupcima zagarantovan je kvalitet te visoki standard gradnje kao i moderna oprema u stambenim jedinicama. Objekti će biti rađeni od najkvalitetnijih materijala i sa tehnikom vrhunskih stručnjaka entuzijasta.

SPO River

Mostar River SPO

"Mostar River SPO" je nova era stanovanja u kojoj vas očekuje komfor, kvalitet i sigurnost.
Za više informacija pozovite: +387 (0)61 010 132

Atraktivna lokacija zgrade

Real Estate International d.o.o. Mostar najavljuje gradnju „Mostar River SPO“. Moderni stanovi na atraktivnoj lokaciji u Mostaru / Trg Ivan Krndelja br.1 (Carina).

Profesionalni projekat

Naš tim razvija projekat tako da svaki milimetar prostora bude izgrađen sa visokim standardom i posebnom pažnjom od visokokvalitetnih materijala te modernog dizajna.

Kvalitetna gradnja

Svim kupcima garantujemo visoki standard gradnje sa vrhunskim materijalima i opremom, te modernim dizajnom. Sve jedinice će biti opremljene klima uređajima u svim sobama, podnim grijanjima u kupaonicama i kuhinjama, video nadzorom, instalacijama za smart home...

Doživite ovaj urbani ambijent

Neposredna blizina svih objekata značajnih za urbani život, a istovremeno uz prelijep pogled na rijeku Neretvu, čine ovaj objekat savršenim mjestom za savremeni urbani život.